18 Mart 2016 Cuma

Angry Birds Epic v1.4.0 Android Hile MOD APK + DATA indir


Angry Birds Epic v1.4.0 Android Sınırsız Para Hileli MOD APK + DATA indir
Android marketin en çok satılan, oynanan, indirilen efsane oyunu Angry Birds serisinin en son versiyonu güncellendi. yeni sürümü ile hataların düzeltildiği ve tüm cihazlarda sorunsuz hale getirilen oyun, grafik anlamında da önemli gelişmeler sağlamış. 3 Boyutlu macera oyunu olarak indirilebilen oyun henüz yeni olmasına rağmen 500000 indirilme sayısını geçti. Sitemiz Viyaza.com üzerinden indirdiğiniz ve kurduğunuz takdirde oyun içi sınırsız paraya sahip olabilirsiniz. Daha eğlenceli bir şekilde oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler
Açıklama
“Silahlarla” (ellerine ne geçirirlerse artık), sihirle, kötü adamlarla ve aptal şapkalarla dolu harika kuşlu bir ÜCRETSİZ RPG macerasına hazır ol! Tüylü ekibini şimdi savaşa yönlendir – DESTANSI olacak!
DESTANSI SAVAŞLAR! Bizim kahraman savaşçı sürümüzle o yeşil burunlu alçaklar arasında sıra tabanlı savaşlar! Oynaması kolay, ama usta olması zor!
DESTANSI DÜNYALAR! Kabileye ait köylerle, karlı dağlarla, tropik kumsallarla ve gizemli mağaralarla dolu olan hayali Domuz Adasını keşfet!
DESTANSI KARAKTERLER! Red, Chuck, Bomb ve diğer kahramanlara katıl ve King Pig, Wiz Pig, Prince Porky ve diğer birçok hainle yüzleş !
DESTANSI GÜNCELLEMELER! En güçlü domuz savaşçıyla yüzleşmeye hazır olan bir efsanevi kahraman olmak için karakterlerinin, zırhının, silahlarının ve iksirlerinin seviyesini yükselt!
DESTANSI SİLAHLAR! Tahta kılıç, kızartma tavası ve üzerinde bir sünger olan sopamsı şey gibi muhteşem, savaş kazandıran silahlar yap!
DESTANSI MİZAH! Bol miktarda tuhaf mizah ve dikenli kaktüs şapka ve uyumlu bir kılıç gibi son derece saçma kostümler giyinmiş tonlarca garip karakter.
Angry Birds Epic Android Resim-2
Angry Birds Epic Android Resim-3
Angry Birds Epic Android Resim-4
Angry Birds Epic Android Resim-5
Oyun Adı: Angry Birds Epic
Kategori: Android Oyunlar İndir
Oyun Türü: Macera
Yayın Tarihi: 18.03.2016
Dil: İngilizce
Boyut: 134,89 MB
Geliştirici Firma: Rovio Mobile Ltd.
Dosya Türü: .apk

Kurulumu

1.”.APK” Cihazınıza kurun
2.”com.rovio.gold” klasörünü “android/obb” içerisine kopyalayın
3. Oyuna girin
Divider
Turbobit
MOD APK + DATA indir
Alternatif link
MOD APK + DATA indir
Previous Post
Next Post

0 yorum: